Продажба на консигнация

ММ Auto може да приеме Вашия автомобил за продажба в нашия шоурум, като се грижи за него и същевременно се стреми към най-изгодната продажна цена в максимално кратки срокове. Когато оставяте Вашия автомобил за продажба, ние споделяме нашите виждания за това как трябва да се продава колата – оценка, направена на пазарен принцип, която гарантира успешната реализация на стоката. Предимство е нашият шоурум в Германия, чрез който стоката ни е достъпна до цяла Европа.

Продажба на нови автoмобили

MM Auto има сключени дългогодишни договори с представителства на премиум производители в цяла Европа. На тази база ние предлагаме най-изгодните оферти за нов лек автомобил от марките Mercedes-Benz, BMW, Audi, Porsche, Land Rover, както и всички останали марки, познати на европейския пазар. По този начин MM Auto не само може да предложи изключителни условия и да договаря отстъпки за корпоративни поръчки, но и гарантира сигурни и бързи срокове за доставка на най-новите и екзотични автомобили в портфолиото на водещите автомобилни производители.

Продажба на употребявани автомобили

MM Auto поддържа дълготрайни контакти с официалните дилърства на Daimler AG, Audi AG и BWM AG. Чрез подписани спогодби MM Auto има ексклузивен достъп до програмите за автомобили с гарантиран произход и техника Junge Sterne (Mercedes-Benz), Premium Selection (BMW) и NEXT (MINI), избягвайки по този начин излишното оскъпяване на прекупвачите и гарантирайки предоставянето на безупречен употребяван автомобил.

При несъответствие между актуални предлагани модели и изискванията на клиента, наш консултант ще намери най-подходящия автомобил в рамките на 24 часа и своевременно ще уведоми клиента за конкретните условия и специфики на автомобила.

Всеки употребяван автомобил се инспектира от доверени сервизи, вкл. оторозирани и официални сервизни мощности.

Buy-Back

MM Auto предлага възможността за обратно изкупуване на стария Ви автомобил и заменянето му с по-нов такъв. Наш консултант ще оцени с точност старата кола и ще предостави адекватно предложение за изкупуването й, съответно приспадането й от цената на нов или употребяван автомобил.

Финансов и оперативен лизинг

MM Auto е с дългогодишни връзки с почти всички лизингови компании в България. На базата на тях ние можем да изготвим най-удачния вариант за финансиране на Вашия нов или употребяван автомобил. Цялата сделка се ръководи от финансовия екип на ММ Ауто, като наше задължение е всичко да протече безпроблемно за клиента.

Отстраняване на щети на извънгаранционни автомобили

MM Auto работи на преференциални условия с водещите специализирани автосервизи. Независимо дали те са официални или неофициални сервизни представителства, отношенията между възложителя MM Auto и изпълнителите са гарантирани с договори за срокове и качество на работа. Единствено по този начин клиентите на MM Auto могат винаги да очакват и винаги да изискват навременна и точна реакция от страна на екипа на MM Auto.

Застраховки Гражданска Отговорност и Каско

Като част от групата ММ, ММ Ауто работи директно с ММ Застрахователен Брокер. Подобно сътрудничество допринася за бързото и безпроблемно сключване на задължителни и пожелателни застраховки при най- добри условия. С голяма отговорност, индивидуален подход и висок професионализъм екипът на MM Auto предлага на клиентите си преференциални тарифни числа при сключване на Каско при гарантирани най-добри условия от всички ЗК на територията на Република България. За да бъде изборът на клиента оптимален за неговите нужди, MM Auto разполага със специалисти по автомобилно застраховане.

Корпоративни услуги

ММ Ауто се стреми не само да обслужи клиентите си еднократно, а да създава дългосрочни партньорства в работата си. Именно затова предлагаме комплексни услуги както за фирми с големи автопаркове, така и за частни клиенти с ограничен брой автомобили, които включват всички предвидени и непредвидени ремонти по колите, периодичното им обслужване, козметичната грижа, както и всички други желания на клиента с цел пълноценното използване на автомобила. По този начин клиентът не хаби човешки и финансов ресурс за поддръжка на автомобила и може да разчита на отговорен партньор в тази сфера.