Завършени обекти

South Park West е поредният ни проект, който ще Ви даде възможност да се наслаждавате на всеки миг, прекаран в новия Ви дом. Освен че залагаме на високотехнологични архитектурни и инженерни решения, ние целим да оставим нещо за поколения напред и да разкрасим цялостния облик на столицата ни.

Нашите клиенти ще получат дом с идеална локация в непосредствена близост до бул. „Витоша“ и централната градска част на София, на метри от Южния парк и на няколко минути от най-големият търговски център в България – МОЛ ПАРАДАЙС.

Строителното изпълнение и използвани решения са безкомпромисни, което води до по-добро качество на живот, по-ниски месечни разходи за електроенергия и експлоатация и усещане за европейски начин на живот.

Модерно място за вашия бизнес с комфорта и спокойствието на парк Борисова градина.

Това е ММ Zoo. Нашата мисия бе да предложим изход от градския стрес на централните части, но без да жертваме комфорта от бързото пътуване.

ММ Zoo се намира на 10 минути от летище София, Бизнес Парк Младост и основните изходи на София.

Завръщане към природата, без да се пренебрегват предимствата на градския стил и мобилност.

Невероятна гледка към столицата, борова гора и чист въздух. Макар усещането да е за живот извън столицата, достъпът до сърцето на града и неговия център е изключително бърз.

Сградата се намира в кв. „Бояна“, който е едва на 6 км от централната част на София.

Изключителен апартамент с професионален дизайн и изумителна гледка.

Мебели от най-висок клас, аксесоари, подбрани с професионален вкус, голяма тераса-градина с барбекю и кътове за релакс.

Жилището се намира в кв. Лозенец.